Takaisin Tiedotteet -sivulleKaupallinen yhteistyö - ValkeakoskiMedia /
IrwinGoodman.com 15.10.2021

Irwin-kirjauutuudet
Nyt niitä tulee: Kansan laulaja & Reteesti vaan(Tuotetarjoukset: Uutuskirjat syksy 2021)
(Viimeinen keikka -sarjasta lisätietoa täältä: Viimeinen keikka -sarja )


Lyhyet esittelyt:


Irwin Goodman - kansan taiteilija
Miettinen, Kimmo

Kohtaamisia legendaarisen muusikon Irwin Goodmanin kanssa.

Lämminhenkinen tarinakokoelma tarkastelee Irwin Goodmania ulkopuolisten silmin: lähipiirin, fanien ja yhteistyökumppaneiden kertomuksista piirtyy kuva rakastetusta kansantaiteilijasta. Teos myös käsittelee miestä artistina: Irwin ei ollut pelkästään ilmiö tai otsikko lehdissä. Hän oli vakavasti otettava muusikko.

Haastateltavat kertovat suhteestaan taiteilijaan ja tämän musiikkiin henkilökohtaisen kokemuksen kautta. Yksittäisistä kohtaamisista muodostuu laajempi kokonaisuus suomalaisesta merkkihenkilöstä ja 1960- ja 70-luvun Suomesta. Kirjan kuvaliitteet tuovat oman, vahvan näkökulmansa muusikon elämään.

Irwin Goodman, kansan taitelija
ISBN 978-951-1-38051-1
184 sivua

Reteesti vaan, Irwin Goodman Lahti, Ari ; Tiitto,Veikko

Elämäkertaromaani, Viimeinen keikka -sarjan 3. osa

Uusin, Ari Lahden ja Veikko Tiiton teos, Viimeinen keikka -sarjan kolmas osa, näyttää uuden näkökulman Irwinin urasta ja elämästä vuosina 1966-69, sekä tietenkin viimeisestä keikkamatkasta alkuvuodesta 1991.

Romaanissa maalataan selkeätä kuvaa, kepeästi ja hersyvän huumorin sävyttämänä syvimmätkin tunnot tulkiten. Faktat on kerrottu tarkasti dokumentoiden, dialogi ja tapahtumien yksityiskohdat ja tunnelmat on vastaavasti maalattu laveammalla siveltimellä. Parivaljakon laulutuotannon perusteellisesti tuntevat kirjoittajat ovat sijoittaneet koko tarinan – henkilöt, asiat, paikat ja tapahtumat – suomalaiseen 60-luvun elämään ja yhteiskunnan tilaan, sekä viihteen, musiikkibisneksen maailmaan. Tarkasti mutta viihdyttävästi kerrotut vaiheet, niin yksityiselämästä kuin uran luomisestakin – levytyksistä ja keikkailusta, kovempiakaan keinoja kaihtamatta hankitusta menestyksestä – antavat laajempaa kuvaa värikkäiden persoonien, Antti Hammarbergin ja Veikko Salmen elämäntyöstä ja henkilöistä. Useiden ystävien ja työtovereiden osuutta on myös valotettu uudelta kantilta. Antin vanhempien, erityisesti äidin panosta nousevan laulajatähden taustatiimissä tuodaan tässäkin osassa esiin.

Mukaan on saatu paljon ennen kuulumattomia juttuja. Vauhti on arvatenkin kova.

Reteesti vaan, Irwin Goodman
ISBN 978-952-68102-5-6
Reilusti yli 300 sivua täynnä rajua tarinaa!


Nyt irwinistejä hemmotellaan. Täyttä asiaa!

Reteestä kaupasta valtakunnan edullisimmin hinnoin!

Kirjat todellakin kuluttajaystävällisimmin hinnoin (hintatakuu). Näistä on haluttu tehdä sellaiset, ja pakettitarjoukset vieläkin edullisemmin, ja ne vielä postimaksutta!

Alensimme toimitusmaksuja ja nyt annamme vielä uutuustuotteisiin lisäetuja, osaan tuotteista saa koodilla alennuksen ja osaan postimaksuttomuuden.

Lisäksi muitakin etuja jaetaan, kuten tällä hetkellä aidot Irwinin aikaiset fanikortit kaikkiin kirjatilauksiin... Kyllä, Irwinin itsensä antamat. Ilman nimmareita tosin. Eikä taitelijanimikirjoitusta enää edes väärennetä, kuten 60-luvulla pyynnöstä tehtiin, ja itse asiassa vielä 80-luvullakin, mutta ei siitä sen enempää. Kortteja on joka tapauksessa NYT jaossa näihin kirjatoimituksiin! (rajoitettu erä)

Esim. Kimmo Miettisen Irwin Goodman - kansan taitelija -kirja, 26,80 - saat sen koodia (Kansan-ale21) käyttämällä kirjan hintaan 24,80 [se on valtakunnan edullisin hinta :) ]

Myös postimaksut pm pudotettu, jolloin kokonaishintakin on valtakunnan edullisin. Niin kuin tiedetään - tilatessa kannattaa katsoa myös toimituskulut.

Veikko Tiiton ja Ari Lahden Reteesti vaan, Irwin Goodman, hintaan 27 euroa (sekin valtakunnan edullisin hinta!)


Pakettitarjoukset kannattaa huomioida, esim. Tuplapaketti:
Irwin Goodman, kansan taiteilija -kirja + Reteesti vaan, Irwin Goodman - yhteensä vain 50 euroa! Tämän edullisemmin näitä ei tietenkään mistään saa, ja nyt vielä postimaksutta, kun käytät koodia: posti21

Tai koko Viimeinen keikka -sarja (osat 1-3) + Kansan taitelija -kirja yhteensä vain 84,00 ja postimaksutta! posti21-koodilla

Koodit ovat voimassa 31.10. asti (postimaksuttomuus ja alennus)

Nyt kannattaa ottaa laatutuotteet valtakunnan edullisimmilla hinnoilla ja vielä nämä muut edut lisäksi, sillä tämä on vain Reteen kaupan asiakkaille, Irwinin faneille omistettuja tarjouksia!

Retee kauppa / ValkeakoskiMedia