Tiedote, päivitetty 14.11.2016
"Tiedotteet" -osiossa lisää asiaa myös klubista

Suomi 100v - irwinismiä yli puolet ajasta, reilut 51 vuotta - juhlat vietetään (silti) yhdessä...

Kaikki Irwin-klubiin - nyt se käy helposti! Liity Irwin-klubiin, saat upean Goodman-vuosikerran ja muut edut päälle vain 24 euroa! Verkkomaksuna. Ei muita kuluja, eikä mitään sitoumuksia, tilaus määräaikainen, vain vuoden kerrallaan. Kokonaiskulut 24 euroa.

Irwinismin vyöry alkoi 1965, se jatkuu edelleen, yhä kiihtyen. Irwin-klubin jäsenille on luvassa paljon uutta. Toimintaa kehitetään nyt voimakkaasti. Uudet jäsenet saavat avauspaketin ensimmäisen lehtinipun mukana, uudet ja vanhat klubilaiset erilaisia yllätyspaketteja, nyt teemalla "Irwinismiä jo yli 50 vuotta!"

Tiedotusasiaa erityisesti uusille, mutta myös vanhoille jäsenille!

(IG päivitys 14.11.2016) Irwin-klubin täysvaltaisena jäsennä pääset nauttimaan värikkäästä G-lehdestä, jossa on paljon asiaa Irwinistä ja 1900-luvun lopun kevyestä musiikista, sekä tästä päivästä, nykyirwinismistä! G-lehteä tehdään 4 numeroa vuodessa ja siinä paljon muualla julkaisematonta asiaa ja kuvia. Irwin-klubilla on vankka asema suomalaisten fanclubien joukossa, Irwin-klubi vaikuttaa monilla eri sektoreilla Irwinin ja irwinistien asioiden eteen. Lähes joka vuosi järjestetään lisäksi joku isompi tapahtuma, ja niihin on jäsenillä edut, samoin kuin moneen muuhun tapahtumaan ja paikkaan, jotka tiedotetaan jäsenille sähköpostilla, tekstarilähetyksin ja G-lehden kautta. Jäsenmaksu on ollut alusta alkaen 24 euroa /kausi ja se ei ole pelkästään kannatusmaksu, vaikka siitäkin on kysymys. Kaikki jäsenmaksutulot suunntataan takaisin jäsenistön hyväksi. Niillä ei pyöritetä byrokratioita vaan niillä hankitaan jäsenille mm. erityisiä tuotteita ja pelkästään G-lehtikin on jo jäsenmaksun arvoinen. Kaikki työt klubissa (myös ko. kerholehti) tehdään talkootyöllä - rahaa tarvitaan lähinnä sivunvalmistus- ja painokustannuksiin. Ylijäävällä rahalla järjestetään jäsenille erilaisia etuja ja tapahtumia. Internet-sivujen ylläpitoon osallistutaan ja erityisesti sivuilla rakenteilla olevaan jäsenalueeseen.Viime aikoina on ollut muutamia isompia projekteja, jotka ovat pitäneet kerhon vetäjiä kiinni. Lisäksi muutama henkilö on joutunut siirtymään vetovastuusta haasteellisimpiin töihinsä. Lisä voimia on saatu, mutta lisää tarvitaan, siis kaikki vaan mukaan Irwin-klubia vahvistamaan, sen hyvää kehitystä edistämään! Jokaisen panos on tarpeellinen. Ja pelkkä jäsenmaksukin riittää. Muihin talkoisiin ei välttämättä tarvitse lähteä.

Emme ole vain Irwin Goodmanin loistoa muistelemassa, vaan seuraamme tämän päivän ilmöitä tästä näkökulmasta hyvin tiiviisti. Lisäksi Vexi Salmi, eli meidän kesken Emil von Retee on hyvästä syystä fokuksessamme. Seuraamme erityisen tiiviisti nykyisiä aihepiiriimme liittyviä ilmiöitä. Irwinimismin perusvire elää ja voi hyvin! Lisäksi vaalimme näihin aiheisiin liittyen, useiden ihmisten elämäntyötä. Klubimme kunnioittavat mm. Riitta Hammarbergin vertaansa vailla olevaa panosta Irwinin elämän aikana ja sen jälkeen! Emme unohda myöskään Irwinin ystäviä, työtovereita... Vexi Salmen lisäksi klubin Mestareita ja Nestoreita ovat mm. Mape Veijalainen, Jouko "Tutti" Rita, Mauri Lahti, sekä muun muassa Irwinin ensimmäisen kitarabändin Depravedsin jäsenet! Niin ikään suojasen Tappi ja Irwinin useat studiomuusikot ja kapellimestarit ovat otettuja mukaan tavalla tai toisella! Lavajärven maamiesseuran kanssa ollaan yhteistyössä, olivathan he suurena apuna kun 1991 talkoiltiin Irwinin perheelle uutta taloa jne.

Irwin-klubissa kaiken kaikkiaan seurataan koko suomalaista vanhan hyvän ajan meininkiä! Toivotamme kaikki uudetkin jäsenet mukaan!



Liity Irwin-klubiin!

Kaikkein helpoiten se käy tänä päivänä verkkomaksulla verkkokaupan kautta (postimaksut hyvitetään tuotesivulla esillä olevalla koodilla!) - tällä tavalla vähennetään byrokratiaa ja säästetään hallintokuluissa, mm. pankkikulujen muodossa! Liity Irwin-klubiin ja saat upean Goodman-lehtivuosikerran (sekä muut edut= verkkomaksuna vain 24 euroa!

Liittyminen käy edelleen myös vanhalla konstilla. Maksat pankkiin jäsenmaksun 24 euroa ja saat mm. klubiylpeytemme, neljä kertaa vuodessa ilmestyvän G-lehden suoraan kotiisi, sekä tietenkin kaikki muut edut mitä jäsenyys tuo tullessaan!
(Kaikki tänä vuonna liittyvät uudet jäsenet saavat viime kaudelta yhden lehden kaupan päälle! (Ensimmäisen lehtipumaskan ohessa.)

Jos haluat maksaa jäsenmaksusi vanhalla tyylillä, ohessa tilinumero: FI38 4510 7620 0404 28
Liitä mukaan nimesi ja osoitteesi!
Ne tiedot riittävät klubin liittymiseksi, voit liittyä myös (ilman jäsenyyttäkin) Irwin-klubin postituslistalle:

glehti@gmail.com

Henkilöille voi jättää viestejä sähköpostitse:
ari.g.lahti@gmail.com - Ari Lahti

Tiedusteluihin vastaa myös Irwin-klubin ja Kauppakeskus Reteen postitus
reteesti@gmail.com

Klubiasioita koskevat tiedustelut yllämainituista osoitteista, myös puhelinnumeroon 040 584 0857 voi jättää viestejä, jotka puretaan lähes päivittäin.

Terveisin:
Irwin-klubi ja G-lehden toimitus

Irwin-klubi, Irwin Goodman ry on nopeasti kasvava musiikki- ja elämäntapayhdistys - nyt myös ulkomailla

Irwin-klubin jäseneksi ovat liittyneet sadat Iriwin-musiikin ja rehellisen suomalaisen elämänmuodon ystävät kautta maan. Erilaisten etujen ja reteen G-lehden lisäksi tarjolla on usein myös erilaisia tuotteita jäsenetuhintaan.

Nyt myös ulkosuomalaiset voivat liittyä jäseneksi. Ruotsissa esimerkiksi asuu paljonkin Irwin-faneja. Ruotsin puolen postituksista tulee 2,50 € lehdeltä lisämaksua (ne lähetetään kirjepostina, 10 € siten tulee lisämaksua. Nyt siis 34 eurolla saa kaikki Irwin-klubiasiat myös ulkomaille, lisähinta on määritelty Pohjoismaihin, muihin maihin asia käsitellään tapauskohtaisesti. Useimmilla ulkosuomalaisilla on suomalainen pankki mistä jäsenmaksunkin voi kätevästi maksaa.

Tiedotteet-osiossa lisää asiaa klubistakin Sivun ylälaitaan