Tiedote, päivitetty 29.3.2019
"Tiedotteet" -osiossa lisää asiaa myös klubista

Irwinismiä jo reilut 50 vuotta

Tervetuloa uudet ja vanhat jäsenet - aktivoi jäsenyys ja tilaa lehtivuosikerta! Liity Irwin-klubiin, ja/tai sähköpostilistalle ja Facebook-ryhmään!

Kaikki Irwin-klubiin - nyt se käy helposti! Liity Irwin-klubiin, saat upean Goodman-vuosikerran ja muut edut päälle vain 24 euroa! Verkkomaksuna. Ei muita kuluja, eikä mitään sitoumuksia, tilaus määräaikainen, vain vuoden kerrallaan. Kokonaiskulut 24 euroa (Ei siis erillisiä postimaksuja verkkokaupastakaan maksettuna.

Irwin-klubin postituslistalle voi liittyä myös ilman jäsenyyttä,

glehti@gmail.com

Samoin klubin Facebook-ryhmään Irwin-klubi, Irwin Goodman ry, ovat kaikki kiinnostuneet tervetulleita. Ryhmässä on jäseniä jo yli 3000 ja paljon jaettavaa ja infoa, aktiiviset postaukset jne.

Irwinismin vyöry alkoi 1965, se jatkuu yhä. Tiedotusasiaa erityisesti uusille, mutta myös vanhoille jäsenille!

(IG päivitys 29.3.2019) Irwin-klubin täysvaltaisena jäsenenä pääset nauttimaan värikkäästä Goodman-lehdestä, jossa on paljon asiaa Irwinistä ja 1900-luvun lopun kevyestä musiikista, sekä tästä päivästä, nykyirwinismistä! Goodman-lehteä tehdään 4 numeroa vuodessa ja siinä on paljon muualla julkaisematonta asiaa ja kuvia. Irwin-klubilla on vankka asema suomalaisten fanclubien joukossa, Irwin-klubi vaikuttaa monilla eri sektoreilla ja toimii Irwinin ja Irwinin ystävien asioiden parissa.

Jäsenmaksu on ollut alusta alkaen 24 euroa / kausi. Kaikki jäsenmaksutulot suunntataan takaisin jäsenistön hyväksi. Niillä ei pyöritetä byrokratioita, vaan niillä hankitaan jäsenille iloa monessa muodossa, erikoistuotteita ja -etuja, ja onhan oikeastaan Goodman-lehti jo vuosimaksun arvoinen. Kaikki työt klubissa (myös ko. kerholehti) tehdään talkootyöllä - rahaa tarvitaan lähinnä sivunvalmistus- ja painokustannuksiin. Ylijäävällä rahalla järjestetään jäsenille lisää erilaisia etuja ja tapahtumia.

Emme ole vain Irwin Goodmanin loistoa muistelemassa, vaan seuraamme tämän päivän ilmöitä tästä näkökulmasta hyvin tiiviisti. Lisäksi Vexi Salmi, Nestorimme, Emil von Retee on hyvästä syystä fokuksessamme. Seuraamme erityisen tiiviisti nykyisiä aihepiiriimme liittyviä ilmiöitä. Irwinimismin perusvire elää ja voi hyvin! Lisäksi vaalimme näihin aiheisiin liittyen, useiden ihmisten elämäntyötä. Klubimme kunnioittavat mm. Riitta Hammarbergin vertaansa vailla olevaa panosta Irwinin elämän aikana ja sen jälkeen! Emme unohda myöskään Irwinin ystäviä, työtovereita... Vexi Salmen lisäksi klubin "kummisetiä" ovat mm. Mape Veijalainen, Jouko "Tutti" Rita, Mauri Lahti, sekä muun muassa Irwinin ensimmäisen kitarabändin Depravedsin jäsenet! Niin ikään Suojasen Tappi ja Irwinin useat studiomuusikot ja kapellimestarit ovat huomioitu tavalla tai toisella! Lavajärven maamiesseuran kanssa ollaan yhteistyössä, olivathan he suurena apuna kun 1991 talkoiltiin Irwinin perheelle uutta taloa jne. Sen jälkeen onkin valtakunnalliset Irwinin muistojamit järjestetty Lavajärven Päivölässä vuosittain. Irwin-klubi on niissä talkoissa ollut eri muodoissa aina mukana, klubin ydinryhmä jo ihan sieltä jamiperinteen alusta alkaen.

Irwin-klubissa kaiken kaikkiaan seurataan oikeita, aitoja ja reteitä meininkejä! Toivotamme kaikki uudetkin jäsenet mukaan!Liity Irwin-klubiin!

Kaikkein helpoiten se käy tänä päivänä verkkomaksulla verkkokaupan kautta - tällä tavalla vähennetään ennestäänkin vähäistä byrokratiaa ja säästetään hallintokuluissa, mm. pankkikulujen muodossa! Liity Irwin-klubiin ja saat upean Goodman-lehtivuosikerran (sekä muut edut= verkkomaksuna vain 24 euroa!

Liittyminen käy edelleen myös vanhalla konstilla. Maksat pankkiin jäsenmaksun 24 euroa. Maksaessa on hyvä käyttää viitenumeroa (123123) ja sen jälkeen laittaa omat yhteystietonsa klubin sähköpostiin: glehti@gmail.com.
Kaikki tänä vuonna liittyvät uudet jäsenet saavat viime kaudelta kaksi lehteä kaupan päälle! (Ensimmäisen lehtipumaskan ohessa.)

Jos haluat maksaa jäsenmaksusi vanhalla tyylillä, ohessa tilinumero:
FI38 4510 7620 0404 28
Voit liittyä myös (ilman jäsenyyttäkin) Irwin-klubin postituslistalle:

glehti@gmail.com

Henkilöille voi jättää viestejä sähköpostitse:
ari.g.lahti@gmail.com - Ari Lahti

Tiedusteluihin vastaa myös Irwin-klubin ja Kauppakeskus Reteen postitus
reteesti@gmail.com

Klubiasioita koskevat tiedustelut yllämainituista osoitteista, myös puhelinnumeroon 040 584 0857 voi jättää viestejä, jotka puretaan lähes päivittäin.

Terveisin:
Irwin-klubi ja Goodman-lehden toimitus

Irwin-klubi, Irwin Goodman ry on nopeasti kasvava musiikki- ja elämäntapayhdistys.

Irwin-klubin jäseneksi ovat liittyneet sadat Iriwin-musiikin ja rehellisen suomalaisen elämänmuodon ystävät kautta maan. Erilaisten etujen ja reteen kerholehden lisäksi tarjolla on usein myös erilaisia tuotteita jäsenetuhintaan.

Tiedotteet-osiossa lisää asiaa klubistakin Sivun ylälaitaan