Takaisin Tiedotteet -sivulle


IrwinGoodman.com 24.5.2021
Päivitys 11.3.2022 (linkitys + uusi hinta)

Vielä löytyi yksi erä - jakoon:
Irwinin tarinaa Maskin takana -kirjassa - näitä löytyi vielä erä varaston uumenista! Muutama jäljellä.

Viihdealan jättiläinen, edesmennyt Olli Nieminen kirjoitti viimeisinä vuosinaan muistelmateoksen Maskin takana, jossa hän katsoi taaksepäin värikkästä uraansa - showbisneksessä laajakirjoisen taitelijakaartin palveluksessa. Kirjan sivuille tallentui osa aiemmin kirjoittamatonta Suomi-viihteen historiaa. Ollin oma vauhdikas elämän tarina on jo erityisen viihdyttävää luettavaa, mutta myös jutut viihde elämän maskin takaa. Niemisen koko työuran tärkein yhteistyökumppani oli Irwin Goodman, jonka kanssa mentiin läpi kaikki vuosikymmenet, hyvinä ja vaikeampinakin aikoina. Siksi onkin perusteltua että Maskin takana -kirjassa Irwnistä kerrotaan enemmän kuin yhdestäkään muusta artistista. Ollin uran varrelta löytyy artisteja iso liuta - joten myös tästä kirjasta, niin Ollin 60-luvun lopun kihlatusta, Paula Koivuniemestä kuin Sammy Babitzinistakin, sekä monista muista. Ollin oman elämän vauhdikas tarina on tietenkin oma lukunsa sinänsä, tai siis koko teoksen perusta!


Ollin oman vauhdikkaan elämäkerran ohessa erityisesti Irwinin tarinaa Maskin takana -kirjassa, jota löytyi varaston uumenista jakoon nyt se viimeinen erä!

Muusikkona työskennelleen nuorenmiehen ohjelmamyyjäura alkoi Pauli Lehtisen ja Tauno Suojasen Viihdeohjelma Oy:ssä. Yritys oli alan edelläkävijä ja Suomen huippu, tallissa olivat muun muassa: Olavi Virta, Paula Koivuniemi, Irwin Goodman, Eino Grön, Danny, Johnny, Kirka, Markku Aro, Sammy Babitsin, Martti ”Huu Haa” Innanen, Taisto Tammi, Katri-Helena jne. Näiden lisäksi Suomeen tuotettiin maailmantähtiä aina The Rolling Stonesista alkaen. Tähdet olivat kovinta luokkaa, mutta niin olivat myyjätkin. Näistä alkuaikojen aineksista arvatenkin muodostui jo sellaiset sattumukset ja tarinat, että alta pois!

Nyt kannattaa hankkia tämä kirja hyllyynsä, jos ei vielä ole! Koska kohta näitä ei enää ole tarjollaKirjan saa poistotarjouksella - 4,80 - Reteestä kaupasta!

24.5.2021 Irwin Goodman ry ja IrwinGoodman.com