Takaisin Tiedotteet -sivulle
IrwinGoodman.comIrwinGoodman.com 14.9.2021
Tästä se lähtee: Pitkä, kuuma syksy


Vaikka kesä on lyhyt, onneksi syksy on pitkä. Ja nyt se alkaa - pitkä, kuuma syksy! Kuten aina ennenkin, syksyllä alkaa tapahtua. Tosin joskus aiemmin tapahtui myös talvella, keväällä ja kesällä... viime aikoina ei oikein ole tapahtunut. Nyt tapahtumia on luvassa, jos ei nyt heti ensimmäisenä suurempia Irwin-bileitä, niin kaikkea muuta tapahtumaa. Irwin-jamit jouduttiin kesän ohjeistuksella jättämään pois syksyn kalenterista, mutta kaikkea muuta kivaa on kasautunut tänne vuosikalenterin jälkipuoliskolle. Ainakin hyviä kirjoja ilmestyy parilta taholta... Muitakin juttuja julkaistaan. Niistä kaikista lisää lähipäivinä.


Retee kauppa syksyn väreissä ja syksyn 7 trendiä

Reteessä kaupassa on uutuuksia ja vanhoista klassikoista tarjouksia, sekä vielä muutaman päivän kirjauutuuksista lyömättömät ennakkotarjoukset voimassa.

Irwin-klubi, Irwin Goodman ry:n Facebook-sivulla on välillä sitä pöhinää ja pihinää, muutenkin Goodman-genressä poreilee mukavasti. Ihan se on melkein sellaista mitä teini-aikaista pirskahtelua. Oliko se sitten kiljupänikän pulputusta, vai vastakkaisen sukupuolen aiheuttamaa kuumotusta, tai vain nuoruuden kaikkinaista hillitöntä elämänhalua. Vähän näitä liippaavia tuntemuksia alkaa (Toivon mukaan) olla ilmassa. Me koitetaan ainakin Goodman-lehden toimituksessa, ja kustantamoiden toimistoilla, sekä kirjailijoiden kammioissa, pysyä vielä nahoissamme. Kohta astumme ulos. Emme tosin kaapeista tai muutakaan sen suuntaista (niin Toivo ainakin toivoo), emmekä astu kertomaan mitään maita mullistavia, mutta annamme tekojen (tai teosten) puhua puolestaan.

Vexi Salmen ensimmäisestä muistopäivästä (8.9.2021) syksy alkoi ja Irwinin 78. syntymäpäivän (14.9.2021) merkeissä jatketaan pitkälle tätä vuotta.

IrwinGoodman.com