Takaisin Uutiset -sivulle

IrwinGoodman.com 13.9.2022

Irwinismin ilotulitusta Irwinin muistojameissa!

Viime lauantaina 10.9. jammailtiin taas Lavajärvellä - kolmen vuoden pandemiatauon jälkeen. Lavajärven Maamiesseuran talolla pidettiin ensimmäiset Irwin-jamit syksyllä 1991, jolloin alettiin keräämään varoja Irwinin lesken, Riitta Hammarbergin ja heidän lastensa uutta taloa varten. Talo saatiinkin muutamien tapahtumien, ja erityisesti lavajärveläisten talkoovoimalla pystyyn. Sen jälkeen Lavajärven Päivölässä on tanssittu, soitettu ja laulettu näissä merkeissä lähestulkoon joka vuosi - muutamaa pientä taukoa lukuun ottamatta.

Ohjelmassa oli musiikkia jokaiseen makuun. Irwinin laulut saivat useat erilaiset ja toimivat versionsa illan aikana, niiden lisäksi Päivölän pubin puolella raikasi Irwin-karaoke koko illan, ja Irwin-laulukilpailun voittajakin saatiin selville. Näistä ja muista aiheista juttua lähiaikoina täällä irwingoodman.comissa ja Goodman-lehdessä.

Illan orkestereista - Manti ja Mainingit, Jani Forsman & the Vegeband Irwin-tribuutti ja Ari Goodman yhtyeineen - kuvaa ja muuta siis tulossa.Manti ja Mainingit -yhtye on niittänyt mainetta jo tovin. Hämeenkyröstä ponnistava orkesteri, naissolisti ja ryhmä jossain määrin akustisillakin soittimilla soittavia herrasmiehiä.Jani Forsman Jani Forsman & the Vegeband Irwin-tribuutti, monipuolinen viisimiehinen bändi illan primetimessa veti porukan mukaan tanssimaan villisti parketille.Irwinin monivuotisen luottomuusikon Ari Goodmanin yhtye, tarjoili laajan otannan monipuolisesta Irwinin materiaalista monipuolisesti esitettynä illan päätteeksi. Sen jälkeen Irwin-fanit ja paikallinen yleisö sai tyytyväisenä ja voipuneena kallistaa päänstä tyynylle.

Illasta on tulossa raporttia lähiaikoina. "Pysykää kanavalla!" irwingoodman.com ja Goodman-lehti!Goodman-lehti - ponnekkaan pienlehden saa kotiin liittymällä Reteeseen seuraan - Irwin-klubi, Irwin Goodman ry Tee se Reteessä ilman postimaksuja!

IrwinGoodman.com