Takaisin tiedotteet -sivulle


Hämeenlinnalainen pop-nostalgia -musiikkitapahtuma heinäkuun lopussa

(IG 15.7.2009)
On tietoa että Hämeenlinnaan on tulossa todella paljon popmusiikista ja nostalgiasta kiinnostuneita ihmisiä tulevaan kuuvaihteeseen. Uudenlaista Irwinin ja aikalaisten musiikkijuhlaa vietetään Hämeenlinnassa 31.7.-1.8.2009.

Useampi taho ja yhdistys on nyt hankkeen takana ja profiilinnosto Hämeenlinna-/Irwin-musiikkitapahtumille uusien järjestäjien myötä on nyt ajankohtainen. Haluamme tuoda monien hämeenlinnalaissankareiden loistokkaamman puolen esille, jättäen ns. renttupuolen ja muut lieveilmiöt vähemmälle huomiolle. Irwin-festivaalihan on saanut jonkin verran myös kielteistä julkisuutta, mutta pääosin varmasti tuokin perinnetapahtuma on tuonut Hämeenlinnaa hyvässä mielessä esille valtakunnallisella tasolla ja ennen kaikkea se on suonut tuhansille tapahtumassa vierailleille ihmisille positiivista ja iloista mieltä! Samaan positiiviseen tulokseen pyritään nyt, vieläpä pysyvämpään sellaiseen, hieman siistimmät puitteet vain luomalla.

Tapahtuma esittelee hämeenlinnalaista pop-historiaa, erikoista suomalaista ilmiötä, tällä kertaa erityisesti Vexi Salmen ja Irwinin Goodmanin elämäntyö ja musiikki ovat pääosissa. Aihe kun on nyt erityisen ajankohtainen kaupungissa. Onhan viime näytäntökauden täysille saleille esitetty Vexi Salmen ja Heikki Paavilaisen Villit vuodet -musikaali Hämeenlinnan kaupunginteatterin kaikkien aikojen menestynein musikaali. Tämänvuotinen Irwin-klubin tapahtuma on jatkoa samoihin aikoihin viimevuonna pidetylle, niin ikään Irwin-festivaalin tilalle järjestetylle “fanitapaamiselle“, joka jo ylitti kaikki odotukset. Siitä lähtien olemme vastaan ottaneet kentältä vahvaa signaalia, vaatimusta näihin teemoihin nojautuvan tapahtuman saamiseksi Hämeenlinnaan ja sen jatkuvuuden turvaamiseksi! Nyt on jo tietoa, että tulossa vielä huomattavasti aikaisempaa enemmän ihmisiä juhlille, vaikka tapahtumasta on ollut vasta ennakkotiedotusta tähän asti jaossa.

Puskaradiomme, koko maan kattavassa yhteisössämme ja sen sidosryhmissä, on ollut aktiivinen tämän suhteen koko vuoden. Jo useamman kuukauden on tulevasta tapahtumasta ollut ennakkotietoa mm. suosituilla verkkosivuilla; www.irwingoodman.com

Ohjelma- ja tapahtumapaikat alkavat olla sovittuina, vielä lauantai-illan kokoontumispaikan selvitettyämme julkaisemme täydet info- ja markkinointipakettimme. Tapahtuman markkinoinnin huippuvaihe alkaa, niin valtakunnallisesti kuin paikallisellakin tasolla Hämeenlinnan seudulla, tässä heinäkuun puolivälissä.

Ennakkotietona ohjelmasta mainittakoon, että luvassa on erityisen korkealuokkaista elävää musiikkia, sekä tähtiä muun muassa Hämeenlinnan tähtitaivaalta… Tapahtuman hyvän hengen aikaan saamiseksi on tehty paljon työtä ja tätä työtä jatketaan koko tapahtuman ajan. Tärkeämpää on hyvät tunnelmat kuin suuret taloudelliset voitot. Jatkuvuuden kannalta ei tietenkään tarkkaataloudenkaan vahtimista unohdeta. Tervetuloa hämeenlinnalaiseen pop-musiikin nostalgian hegemoniaan heinäkuun lopulla!

Irwin Goodman -instituutin ja valtakunnallisen Irwin-klubi, Irwin Goodman ry:n puolesta

Ari Lahti
Yhteydet:
Sähköposti: ari.g.lahti@gmail.com
GSM: 041 535 9090