Takaisin Tapahtumat -sivulle


Irwin Goodman ry:n tapahtumatiedote 29.3.2019:
(18.4.2019 päivitetty pyyntö kuvista ja tunnelmista)

Irwin Weekend 6.4.2019 - Ohjelmasta ja muusta

Irwinin lauantai Irwin Weekendissä 6.4. oli menestys, tupa oli taas täynnä iloista kansaa Irwinin musiikin parissa! Goodman-lehti toivoo yleisöltä kuvia ja muuta materiaalia tapahtuman tunnelmasta, sitä otetaan kiitollisuudella vastaan sähköpostitse osoitteessa glehti@gmail.com. Tulevaan raporttiin myös tänne IrwinGoodman.comiin.

Tapahtuman taannoinen tiedote

Luvassa on musiikkirikas ilta. Aloitetaan jo aikaisin; Irwin-karaokea klo 17 - 19 (viideltä...) ja sen jälkeen alkuillan "talkshow" - lavalla puhutaan Irwinistä, yleisö saa osallistua. Loppuillaksi on tarjolla täyspainoista Goodmania moneen makuun: muutaman esiintyjän "lähes kokoillan" musiikkishow! Ja elävä musiikki jatkuu pitkälle yöhön, vaikkei ihan pikkutunneille.


Ilta Irwinille 6.4. Levyseppä-hitsaajan Spesiaali + "lähes kokoillan" musiikkishow


Ohjelma ja aikataulu:

Ajat ~ noin-aikoja (paitsi "auki" ja "kiinni")

16.00 Ovet auki
17.00 Irwin-karaoke (viideltä saunaan ja...)
19.00 ~ noin, juttua Goodmanista; Levyseppä-hitsaajan Spesiaali
20.25 ~ noin, alustetaan illan musiikkiosio, Ari Goodman
20.30 ~ noin, Kilmoore
21.30 ~ noin, Retee-Goodman -yhtye, lavalla vierailee Hanksi
22.30 ~ noin, Kilmoore
23.30 ~ noin, Retee-Goodman -yhtye
01.00 ~ noin, vapaata seurustelua oikeanlaisten levyjen soidessa
03.00 Ovet kiinni

Muutokset mahdollisia.

Odotettavissa on myös pieniä mieluisia (!?!) yllätyksiä. Lavalla tapahtuu siis käytännössä koko illan (pl. esiintyjien vaihdot). Irwin Weekendin housebandiksi on jälleen saatu asialleen vihkiytynyt Retee-Goodman -yhtye (Tape Koutonen, Eetu Tiainen, Juke Koskelainen, Ari Lahti)), joka hoitaa homman ammattitaidolla ja tyylikkäästi. Tarkoitus ei ole rapata täysillä, vaan tuoda Irwinin musiikin hienoudet esille, vauhtiakaan unohtamatta. Housebandiin voi olla etukäteen yhteydessä jos on haluja tulla jammailemaan, vierailut ovat jossain määrin mahdollisia. Ehdotuksia otetaan vastaan sähköpostitse ari.g.lahti@gmail.com keskiviikkoon 3.4. asti, jonka jälkeen viestit ei enää välttämättä tavoita.

Edellä mainitun "talon bändin" ohella lavalle saadaan ainakin muutama trubaduurityyppinen esiintyjä, jo mainitun, Irwinin bändeissä paljon soittaneen Ari Goodmanin lisäksi myös nuoremman polven edustaja, Kilmoore. Tyyppi on hämeenlinnalaisia ja jo vankan musiikillisen kokemuksen omaava. Hänet muistaa moni Irwin-musiikin ystävä Hammerberg -yhtyeestä, joka on raskaamman osaston edustaja genressä. Kolmas ukko mikrofonin varressa on Hanksi. Jo ammoisilta Irwin Festareilta tuttu laulukilpailuvoittaja. Tutti-Ritan palkitsema laulajasuuruus tulee räväyttämään muutaman lennokkaan rallin housebandin säestyksellä. Yleisö saa nähtäväkseen ja kuultavakseen monipuolisen tarjonnan. Irwin Weekendin lauantai-illassa on luvassa siis mukavasti vaihtelevaa musiikillista tarjontaa. Lähtökohdat on ongittu samasta lähteestä, mutta materiaalin käsittelytapa on kullakin sektorilla omansa. Odotettavissa on pitkä viihtyisä ilta Irwinin ja Vexin tarinan ja (heidän sekä Kassu Halosen) laulujen parissa. Aiempinakin vuosina tapahtuman keskiö on ollut Albertin Kellarissa, tällä kertaa kaikki toiminta on keskitetty sinne. Nyt on satsattu entistä enemmän ohjelmaan, se on hyvää ja sitä on riittävästi - toivottavasti myös yleisön mielestä. Tervetuloa irwinismin pyörteisiin.

Muualta päin Suomea tuleville tiedoksi, että hotellihuoneita vielä kaupungista löytyy, mutta monet hotellit tulivat täyteen jo aikoja sitten. Ei pelkästään Irwin Weekendin vuoksi, Hämeenlinnassa on kuulemma muutamia muitakin tapahtumia samaan aikaan... Irwin-klubi ei ole tällä kertaa järjestänyt minkään hotellin kanssa jäsenille sopimushintoja, vaan jokainen saa hakeutua mieltymyksiensä mukaisiin majoituksiin, niin kuin iso osa on kaiketi tehnyt tähänkin asti. Hämeenlinna on kyllä tällaisille pientapahtumille muutenkin hyvä, ja liikenteellisestikin ihanteellinen paikka, sieltä pääsee melkein millä vaan, milloin ja minne vain...

Irwin Weekend, lauantai 6.4.2019, Hämeenlinna, Albertin kellari (Kirkkorinne 4) Albertin kellarin sivu

Asiasta lisää verkkosivuillamme, muun muassa täällä:
Irwin Weekend 2019 -tapahtumasta lisätietoa, aiempi tiedote.

Siis - huhtikuun ensimmäinen viikonloppu Irwinille!

29.3.2019 Irwin Goodman ry
(18.4.2019 päivitetty pyyntö kuvista ja tunnelmista)