Takaisin Tiedotteet -sivulle


ValkeakoskiMedian tiedote 9.1.2020
ÄÄNITTEIDEN DIGIJAKELUSTA JA UUTUUSKIRJASTA

VIDEO- JA ÄÄNITETUOTANTOA DIGIJAKELUUN

Julkaistu tänään: St. Pauli ja Reeperbahn (edit.), Ari Goodman, yhtye, feat. Vexi Salmi.

ValkeakoskiMedian video- ja äänitejulkaisuja tulee striimattavaksi digitaalisissa jakelukanavissa. Mukana on myös uusin albumi, ennakkomyynnissä julkaistu Irwin Tribuutti 2, joka lähtee jakelijan kautta nyt laajemmille markkinoille myös CD:nä. Kun loput materiaalit tulevat tarjolle, siitä tiedotetaan vielä erikseen.

Ensimmäinen digijulkaisu: singlelohkaisu Irwin Tribuutti 2 -albumilta: St. Pauli ja Reeperbahn Tribuutti 2 -albumilta. Digisingle-raita sisältää juhlavuoden (St. Paulista 50-vuotta) kunniaksi erikoisversiot Ari Goodmanin ja yhtyeen parista vedosta, sekä Vexi Salmen jutut yhteiskeikalta vielä laajempana kuin albumilla. Esityksen kokonaiskesto on 5:19, ja sen voi kuunnella ilman maksuja esim. Spotify Freessä:
St. Pauli ja Reeperbahn (50v) Spotify

Sama äänite haluamastasi musiikkipalvelusta:
St. Pauli ja Reeperbahn, Ari Goodman ja yhtye, feat. Vexi Salmi


St. Pauli ja Reeperbahn (50v) Ari, yhtye, ja Vexi Salmi. Striimattavissa nyt

Ensimmäinen digijakeluraita on tuotettu St. Pauli ja Reeperbahn -juhlavuoden kunniaksi. Tänä vuonna tulee kuluneeksi 50 vuotta tuosta upeasta, käänteentekevästä alkuperäisestä levyjulkaisusta. Esitys on koottu kahdesta eri otoksesta, yhtyeen kanssa ja ilman. Verevää keikkameininkiä sisältävällä raidalla on mukana Arin Retee-Goodman -yhtye, sekä arvovaltainen vierailija: Vexi Salmi, jolla on sanansa sanottavanaan yhteisellä keikkataltiolla.

VIIMEINEN KEIKKA -SARJA (Irwin Goodman -elämäkertaromaanit)

Pian saadaan esitellä Viimeinen keikka -sarjan kolmas osa: Reteesti, Goodman (Veikko Tiitto – Ari Lahti). Kaunokirjallisessa asussa oleva elämäkertateos, jossa kerrotaan tarinaa Irwinin elämästä, urasta ja musiikista. Irwin muistelee viimeisellä keikkamatkallaan elämäänsä vuoden 1965 lopusta vuoden 1969 alkuun. Tapahtumarikkaaseen ajanjaksoon mahtuu nousu pinnalle ja levymyyntilistojen kärkeen, sekä hurjan keikkatahdin aloittaminen, mutta myös rattijuoppoustuomion kärsiminen ja uran ensimmäinen notkahdus, josta noustiin vielä suurempaan suosioon. Henkilökohtaisen elämän ja keikkailun lisäksi avataan musiikin tekemistä, vieläpä seikkaperäisesti useamman kappaleen osalta. Mukana on paljon Irwinin ajatuksia, mutta myös kirjailijoiden johtopäätelmiä runsaisiin lähteisiin perustuen.

Nyt valmisteilla oleva teos on ollut työn alla jo jonkin aikaa. Kertaalleen viimeistelty käsikirjoitus otettiin vielä myllytykseen noin vuosi sitten kun saatiin avuksi ammattilaisapua; kustannustoimittaja ja oikolukija. Kirjoittajat on siis laitettu oikein kunnolla hommiin, koko teos kirjoitettiin uusiksi hyvässä ohjauksessa. Nyt kirja on noussut sisällöltään uudelle tasolle. Kunnianhimoisempaan työskentelytapaan siirryttäessä myös alkuperäistä julkaisuajankohtaa siirrettiin. Teossarjan kolmannen osan viimeistelyn ohessa on jo ryhmitelty jatko-osien materiaaleja. Niistä sitten lisää kun niiden aika on. Parhaillaan tehtävän kolmannen osan viimeistelytyön jälkeen kirja on painossa. Uskomme vahvasti, että kaikki lisätyö koituu ennen kaikkea lukijoiden hyväksi.

irwingoodman.com | retee.mycashflow.fi | valkeakoskimedia@gmail.com

Ote tulevasta Reteesti, Goodman -romaanista. Kekkoknen (Veikko Tiitto – Ari Lahti) (pdf)

Asiaa Irwin Tribuutti 2 -CD:stä

9.1.2020 irwingoodman.com / ValkeakoskiMedia