Takaisin Uutiset -sivulle

IrwinGoodman.com 21.4.2023

Reteesti vaan, Irwin Goodman -kirja kiinnostaa

Nyt sitä saa... mm. Suomalaisista kirjakaupoista (ainakin joissakin se on jo hyllytavarana) ja muistakin kirjakaupoista, tavarataloista ja hypermarketeista Citymarketista ja Prismasta sitä saa ainakin tilaamalla!

Juhlapainos Reteesti vaan, Irwin Goodman -teoksesta on herättänyt suurta mielenkiintoa. Elävään elämäkertaromaanityyliin kirjoitettu romaani on faktaan perustuva, todellista Kansantaiteilijan elämäkertaa! Ennakkopainoksen jälkeen tiukan editoinnin jälkeen julkaistu kovakantinen lopullinen versio sisältää paljon ennenkuulumattomia juttuja Irwinin koko elämän ja uran ajalta, lisäksi harvinaisia valokuvia on tarjolla tässä painoksessa. Tässä Viimeinen keikka -sarjan kolmannessa osassa käsitellään koko uran aikaa, mutta painotettuna 1960-luvun loppupuolella, Irwinin ensimmäisissä kulta-ajoissa. Myyttejä on murrettu, ja nyt on tarkasti analysoitu myös useampi keskeinen Vexin ja Irwinin laulu tuolta ajalta. Laulujen syntyä alusta alkaen, aina studiotyöskentelyyn ja jälkihoitoon asti. Teoksesta selviää mm. mihin perustui Irwinin ja näiden laulujen suuri suosio. Keskeisenä sisältönä on Irwinin omat aidoimmat ajatukset, jotka eivät lehtijuttujen kautta juurikaan ole välittyneet. Yli 30 haastateltua Irwiniä lähellä ollutta ihmistä antaa oman massiivisen lisänsä, henkilöt kertovat tässä teoksessa tositarinoita, ja monet erityiset asiat Irwiniin liittyen, suurelta osin elävänä dialogina. Autenttinen ajankuva vankkana taustana suurelle tarinalle, joka saa nyt uusia ulottuvuuksia tässä hauskassa ja henkevässä teoksessa.

Vinkki: Prisman verkkokaupasta saa Viimeinen keikka -sarjan aiempia osia asiakasomistajahintaan, osa 1, Irwin - Surutonta nuoruusaikaa 18,32 ja osa 2, Irwin Goodman, kansan laulaja 22,40

Reteesti vaan, Irwin Goodman -teosta saa monista kirjakaupoista ja tavarataloista, sekä suoraan kustantajan Reteestä verkkokaupasta!

Ja muun koko Viimeinen keikka -sarja muun muassa: Prisman verkkokauppa!Kaikista kaupoista, jotka kirjoja myyvät (Suomalainen kirjakauppa, Akateeminen kirjakauppa, Info-kirjakaupat jne sekä tietenkin Prismat, Citymarketit, Kärkkäiset, Tuurin kyläkauppa, jne) - ainakin tilaustuotteena (saatavuus toimitusmyyntinä parissa päivässä). Nämä kaikki Viimeinen keikka -sarjan kirjat ovat saatavilla niihin ainakin Kirjanvälitys oy:n kautta.

IrwinGoodman.com