Takaisin Uutiset -sivulle

IrwinGoodman.com 21.4.2023

Viimeinen keikka -sarjaa Prisman verkkokaupasta -15%

Prisman verkkokaupasta Viimeinen keikka -sarjaa asiakasomistajahintaan, ja sitähän saa mistä vaan, ainakin tilaamalla!

Sarjan uusimman, Reteesti vaan, Irwin Goodman, ollessa nyt paljon esillä mediassa, myös sarjan aiemmat osat ovat herättäneet kiinnostusta. Elämäkertaromaanisarja on vankkaa irwinismin tarinaa uudesta raikkaasta näkökulmasta, kun äänessä Irwin itse!Ari Lahden ja Veikko Tiiton kirjoittamat Irwinin elämäkertaromaanit ovat sukellus rakastetun kansantaitelijan elämään ja sielunmaisemaan. Asiantuntemuksella, syvällisellä tutkimuksella, rakkaudella ja suurella sydämellä kirjoitettu sarja avaa Irwinin ja Vexin tarinan aivan uudella tavalla. Faktaan perustuvaa todellista Kansantaiteilijan elämäkertaa!


Ennakkopainoksen jälkeen sarjan kolmas osa, Reteesti vaan, Irwin Goodman, julkaistiin juuri kovakantisena juhlapainoksena, harvinaisten valokuvien kera! Koko Viimeinen keikka -sarja sisältää paljon ennenkuulumattomia juttuja Irwinin koko elämän ja uran ajalta. Sarjan jokaisella osalla on oma teemansa, ja periodinsa suuresta tarinasta, samalla on käsittelyssä koko ura ja elämä. Sarjan jokaisessa osassa tarkastellaan laulujen syvimpiä olemuksia ja miten mikäkin laulu sijoittuu silloiseen ajan kuvaan ja säveliin taustalla... Useamman laulun synty alusta alkaen käydään läpi. Teoksesta selviää mm. mihin perustui Irwinin ja näiden laulujen suuri suosio. Kirjojen autenttinen ajankuva vankkana ja sävykkäänä taustana monien tuntemalle tarinalle, joka nyt saa ne värikkäämmät ja syvemmät sävynsä.

Vinkki: Nyt Prisman verkkokaupasta huipputeokset asiakasomistajahintaan, osa 1, Irwin - Surutonta nuoruusaikaa 18,32 ja osa 2, Irwin Goodman, kansan laulaja 22,40

Viimeinen keikka -sarjaa saa monista tavarataloista ja kirjakaupoista - ainakin tilaustuotteena (saatavuus toimitusmyyntinä parissa päivässä), sekä suoraan kustantajan Reteestä verkkokaupasta!

Ja muun muassa Prisman verkkokaupasta tilaamalla (nyt siis asiakasomistajahintaan -15%).
Surutonta nuoruusaikaa: Prisman verkkokaupasta!
Irwin Goodman, kansan laulaja: Prisman verkkokaupasta!

IrwinGoodman.com