Uutiset-sivulle

Irwin on nyt suurempi kuin ehkä koskaan!

Vahvat toimijat - Irwin-klubi ja Retee kauppa tiivistävät yhteistyötään.


IrwinGoodman.com (Irwin Goodman -instituutti) 18.5.2011

Tänään Irwin on tunnustettu erikoisuus Suomen kevyenmusiikin historiassa - Irwin elää - musiikissaan ja ihmisten muistoissa, suomalaisten mielissä on aivan erityinen paikkansa Irwinille ja erityisesti Irwinin muiston uskollisilla vaalijoilla, Irwinin ikuisilla faneilla. Tietenkin "Sven Dufa" jakaa mielipiteet helposti hyvinkin jyrkästi, olihan Irwin oman tiensä ehdoton kulkija. Viihdyttäjäroolin ja henkilökohtaisen elämän asiat pääsivät sekoittumaan jonkin verran, se toi omat sävynsä kokonaisuuteen. Irwin eli laulujensa mukaan, sanotaan... Kyllä todellinen kuva on laajempi, ja sitäkin haluamme tuoda esiin Irwin Goodman -instituutin panoksella, mm irwingoodman.com -verkkosivuilla. Irwinin instituutti (tiedonkeräys/tutkimusryhmä) perustettiin jo varhain 1990-luvulla. Instituutti pyydettiin apuun, kun suomeen haluttiin saada Irwinin ja irwinismin fanclub. Irwin-klubilaiset ovat vaalineet Irwiniä kokonaisuutena jo vuodesta 2004. Klubiin on liittynyt tänäkin vuonna paljon uusia jäseniä. Kausi 2011 on uudistusten aikaa. Pian ilmestyvässä G-lehdessä esitellään koko joukko uusia asioita laajassa Irwinin kentässä. Valtakunnan medioihin asioista tullaan antamaan myöhemmin tiedonantoja. Klubi-toiminta on ympärivuotista, vaikkakin samalla myös kausiluontoista. Kesä, syksy ja talvi ovat aktiivisinta aikaa Irwin-genressä.

Irwin Goodman teki elämänsä aikana uran, joka on vertaansa vailla täkäläisen kevyenmusiikin historiassa. Irwinin seuraajat, Irwin-klubi, aktiiviset Irwinin ihailijat pitävät Goodmanin lippua korkealla nykymaailmassa, jossa virtaukset ja idolit vaihtuvat yhtä tiuhempaa tahtia. Irwin pysyy ja koko 2000-luvun aktiivisesti toiminut Irwin-klubi. Sadat uskolliset jäsenet ovat toiminnassa mukana ja vaikka vaihtuvuuttakin jäsenistössä vuosittain on, suurin osa joukoista pysyy mukana ja vähintään yhtä paljon uusia tulee mukaan joka vuosi, mitä on "välivuosia pitäviä". Nyt on aika aktivoida jäsenyytensä tai liittyä uutena jäsenenä Irwinin aitoon fanclubiin.

Irwin.Goodman.com -verkkosivusto on toiminut jo reilusti yli 10 vuotta. Sivuston yhteydessä toimiva verkkokauppa Kauppakeskus Retee on nuorempi toimija, mutta toiminnan jatkuvuuden turvaajana ehdottoman tärkeä. Pelkästään Irwin-tuotteisiin erikoitunut kauppa ei voi olla järin mittava, eikä liikevaihdot päätä huimaa, silti näin erikoitunut kauppa on ansainnut olemassaolonsa oikeutuksen; tuhannet asiasta kiinnostuneet ovat saaneet kaipaamansa tuotteet kaupan kautta. Tuotteista suurin on myynnissä ainoastaan Reteessä kaupassa, vaikkakin verkkokauppa on tiiviissä yhteistyössä mm. levy-yhtiö Warnermusic Finlandin kanssa. Irwinin boksia esim. myytiin Reteen kaupan kautta ennätysmäärä. Tavaran välitys ei kuitenkaan ole kovin kummoista bisnestä, yhtään kokopäivästä työntekijää se ei elätä. Kauppa tarjoaa tuotteita myös koko suurelle yleisölle, mutta markkinoi toimintaansa vain Irwin-klubin jäsenistölle (klubin jäsenlehdessä, joka ilmestyy neljä kertaa vuodessa). Klubi ja kauppa tiivistävät yhteistyötä, uusia tuotteita, pelkästään klubilaisille on tulossa tänä vuonna taas jonkin verran.

Tärkeintä kaikessa on diggailu. Irwinin musiikin diggailu, hyvässä hengessä ja hyvässä porukassa!

Lisää tietoa klubista, instituutista ja kaupasta verkkosivuiltamme! Tervetuloa klubin jäseneksi ja kaupan asiakkaaksi! Irwin.Goodman.com

Julkaistu 18.5.2011